e --

 

About e
English (USA)

Postlisten E-kunst er et åpent, umoderert, skandinaviskspråklig forum for kunst.
Listen har utspring i et tverrfaglig miljø som arbeider med kunst og teknologi. E-kunsts abonnenter opererer med musikk, bildekunst, teater, dans, litteratur etc. E-kunsts ambisjon er å legge forholdene til rette for nettverksbygging og styrke den kunstfaglige samtalen på tvers av geografi, fagdisipliner og profesjoner.

*Bruk*
Abonnentene kan bruke listen slik de til enhver tid finner det hensiktsmessig f.eks. til diskusjon, informasjon og distribusjon av kunst. E-kunst skal brukes i tråd med god netikette, men må leses med den samme åpenheten som et kunstverk. E-kunst er ikke moderert - det forventes at abonnentene modererer seg selv.
Bruk adressen e@e-kunst.no for å sende post til alle abonnentene. Kun abonnenter har rett til å sende meldinger til postlisten. Som abonnent mottar du alle meldinger de andre abonnentene sender til postlisten.

*Rettigheter*
Materialet distribuert på E-kunst er avsenderens eiendom og ansvar. Om du ikke liker brevene til en bestemt abonnent kan du kontakte E-kunst administratorer som vil hjelpe deg med å filtrere ut denne abonnentens post fra din postkasse.
Gjengivelse av materiale fra E-kunst i tidskrifter etc skal følges av en kildehenvisning som inkluderer internettadressen http://e-kunst.no.

*Arkivet*
E-kunsts arkiv er offentlig tilgjengelig - du trenger ikke være abonnent for å lese E-kunst på nettet. Du må imidlertid registrere deg som abonnent for å få rettigeheten til å skrive innlegg til E-kunst.

*Post fra forrige århundre*
Vi tror E-kunsts arkiv nå er komplett fra januar 2000 til i dag. Imidlertid mangler post fra det første året. Hvis du sitter på E-kunstmeldinger fra 1999 ville vi bli svært glade for å få dem tilsendt slik at vi kan legge dem inn i arkivet. Send dem gjerne som ren tekst eller som en alminnelig e-post til listmaster@e-kunst.no.

*Huller i arkivet?*
Det forrige arkiveringsprogrammet E-kunst brukte hadde en bug som gjorde at post fra ikke-abonnenter ikke ble arkivert - selv om det ble distribuert på listen. Med det programmet vi har i dag skulle vi unngå dette.
Arkivet slik det ligger nå er basert på private kopier hos lidenskapelige E-kunst-samlere - det inkluderer meldinger som ikke tidligere var med i arkivet. Om du imidlertid savner en av dine favorittmedlinger er det mulig for oss å legge inn disse i ettertid. Send oss meldingen som en alminnelig e-post eller som en enkel tekstfil til listmaster@e-kunst.no.

*Søk i arkivet*
Du kan søke i arkivet. I utgangspunktet søkes det i siste månedens meldinger. Om du ønsker å søke i større deler av arkivet må du velge 'avansert søk'.
Sende post fra nettsidene
Du kan sende meldinger til postlisten fra E-kunsts nettsider. Du må være abonnent og logget inn for å få tilgang til dette.

*Dokumenter og lenker*
E-kunsts nye nettsider har et område hvor du som abonnent kan legge ut dokumenter og lenker.
Hvis du gjerne vil dele et bilde eller et dokument med de andre abonnentene på E-kunst behøver du ikke sende det ut som vedlegg på listen. Du kan legge dokumentet på nettsiden og så sende en melding til listen om publisert dokument. Slik kan de som ønsker det laste ned dokumentet ditt.
Du kan også publisere lenker på E-kunst. Legg gjerne ut lenker til egne nettsider.
Du kan lage egne mapper på nettsidene om du ønsker å skille ut de lenkene og dokumentene du har lagt inn.
Vennligst ikke misbruk muligheten til opplasting av dokumenter.

*Åpen abonnementsoversikt*
Listen over abonnenter på E-kunst er åpen. Abonnenter, som har logget inn på nettsidene, kan lese abonnentslisten. Listen er skjult for personer som ikke er abonnenter eller som ikke er logget inn.

*Legge inn navn*
Det er e-postadressene til abonnentene som listes opp. På noen av abonnentene vil du se at det også står oppført et navn. Om ikke du er oppført med navn kan du legge inn dette om du velger 'Preferanser' (http://e-kunst.no/mailman/listinfo/e). Vi oppfordrer deg til å legge inn ditt eget navn slik at kontakten mellom abonnentene lettes.
Søk
Du kan også søke etter abonnenter, andres søk blir lettere om du legger inn ditt eget navn.

*Skjult abonnement*
Du kan fjerne deg selv fra oversikten over abonnenter uten å stoppe abonnementet under 'Abonnementsvalg' (http://e-kunst.no/postlister/suboptions/e)

*E-kunst som webforum*
Du kan velge å bruke E-kunst som webforum snarere enn som postliste. For å gjøre dette må du først starte et abonnement på E-kunst. Gå deretter til 'Abonnementsvalg' og sett mottak til 'No mail'. Du vil nå ha fulle abonnementsrettigheter til E-kunst - men du mottar ikke post. Det betyr at du kan skrive meldinger til listen ved å gå til 'Skriv innlegg' i menyen, du kan laste opp dokumenter, legge inn lenker, se abonnetsoversikten etc.

*Logge inn*
Du må logge inn for å lese abonnentsoversikten, legge inn navn eller skjule din adresse fra abonnentoversikten, legge inn dokumenter eller lenker, sende post fra nettsidene eller stoppe abonnementet. Du kan logge inn på http://e-kunst.no/postlister/loginrequest.
Hvis du ikke er abonnent på E-kunst er du ikke registrert med e-postadresse og passord og kan derfor heller ikke logge inn. Når du starter abonnement vil et passord bli sendt til din e-postadresse.
Hvis du er abonnent på E-kunst men ikke har passord kan du bruke http://e-kunst.no/postlister/remindpasswd for å få det sendt til din e-postadresse.

*Takk*
E-kunst ble etablert høsten 1999 av Kevin Foust og Atle Barcley. Arkiv og øvrige nettsider er bygd med avgjørende teknisk støtte fra Frank Teksum. Nettsidene er designet av Atle Barcley. Fra 1999 til april 2003 var Kunstnett Norge internettvert, fra april 2003 er Atelier Nord internettvert. E-kunst bruker administratorprogrammet MailMan og arkivsystemet Mhonarc.

*Selvstendig kollektiv*
E-kunst er privat drevet og institusjonelt uavhengig. E-kunsts administratorer samarbeider så langt det er hensiktsmessig med enkeltpersoner, grupper, organisasjoner og institusjoner.

*Ytterligere takk*
E-kunst er uavhengig av offentlig driftsstøtte og kommersielle sponsorer, betingelsesløse donasjoner mottas med glede.

*Siste instans*
Hvis du mot formodning skulle ønske kontakt med personene som driver E-kunst kan du sende en e-post til listmaster@e-kunst.no.

To see the collection of prior postings to the list, visit the e Archives. (The current archive is only available to the list members.)

Using e
To post a message to all the list members, send email to e@e-kunst.no.

You can subscribe to the list, or change your existing subscription, in the sections below.

Subscribing to e

Subscribe to e by filling out the following form. You will be sent email requesting confirmation, to prevent others from gratuitously subscribing you. Once confirmation is received, your request will be held for approval by the list moderator. You will be notified of the moderator's decision by email. This is also a hidden list, which means that the list of members is available only to the list administrator.

  Your email address:  
  Your name (optional):  
  You may enter a privacy password below. This provides only mild security, but should prevent others from messing with your subscription. Do not use a valuable password as it will occasionally be emailed back to you in cleartext.

  If you choose not to enter a password, one will be automatically generated for you, and it will be sent to you once you've confirmed your subscription. You can always request a mail-back of your password when you edit your personal options. Once a month, your password will be emailed to you as a reminder.

  Pick a password:  
  Reenter password to confirm:  
  Which language do you prefer to display your messages? English (USA)  
  Would you like to receive list mail batched in a daily digest? No Yes

e Subscribers
(The subscribers list is only available to the list administrator.)

Enter your admin address and password to visit the subscribers list:

Admin address: Password:   

To unsubscribe from e, get a password reminder, or change your subscription options enter your subscription email address:

If you leave the field blank, you will be prompted for your email address


e list run by atle at barcley.no, espen at teks.no
e administrative interface (requires authorization)
Overview of all e-kunst.no mailing lists

Delivered by Mailman
version 2.1.12
Python Powered Powered by FreeBSD